Nu är det kört.

2009-08-31 @ 01:29:29
Jag är inte det minsta trött, och imorrn väntar en heldag i skolan. Funderar allvarligt på att strunta i eftermiddagslektionerna, och bara gå på spanska-långlektionen på förmiddagen. I och för sig så är det väl bara att gå till skolan och se hur länge man kan uthärda, men i och med att det är olika skolor och jag har världens längsta rast mellan att jag ska förflytta mig så känns det rätt kört.

Ibland borde man få passkort för sånna här dagar och nätter. Fan också.
Mina utslag har väl mer eller mindre försvunnit nu också. Det är lite kvar på hakan och handlederna kliar lite. Men inte fan trodde jag att det skulle sitta i så här länge... En timmer/halvtimme tänkte väl jag när jag brände mig. Nu vet jag bättre i alla fall.

Inte slutat klia nä...

2009-08-29 @ 16:02:55
Nä det har det inte. cirkus 15 timmar efter smittotillfället, och det kliar fortfarande lika mycket? Fan vad jobbigt...

FAN vad klantig jag är!

2009-08-29 @ 09:13:49
Dumma, dumma, fulla jag tabbade mig inatt genom att missta ett djupt brännesslesnår med en platt gräsmatta. Och visst fan sitter jag här nu och kan inte sova för att det svider FAN! Och ingen salubrin/annan bra salva har jag ju heller (varför skulle jag ha det?), så jag har suttit och gnidit in mina sårade händer och ena sidan med grodblad, men inte hjälper det heller. Jag har duschat av mig alla eventuella sporer, och nu är det väl bara att vänta? Men hur lång tid ska det ta innan det går över?!?!?! Bortåt åtta timmar var det sen jag snubblade, så det borde väl ha gått över nu?

Slutsats: Ramla aldrig i brännesslesnår, för då kommer du inte att kunna sova sen.

Liiiite skrattretande!

2009-08-28 @ 16:08:50
Jag var på min första spanska-lektion idag! Klassen verkar helt okej, förutom den grupp med asiat/arab-fjortisar som placerade sig längst bak i klassrummet och fnissade/fnittrade/pillade med mobilen konstant, och verkade inte vara där för att lära sig någonting. Dock så tyckte jag att lektionen var helt okej och läraren verkar reko.

Men så kommer det ju till det där att jag är en sån språkbegåvning, bla bla bla. Gissa vem som tabbade sig under hela lektionen idag? JO! Det var nämligen jag. Av någon anledning så håller jag på och pratar spanska med fransk brytning hela tiden. Något skrattretande... Det mesta tänkte jag väl i och för sig, men jag kände hur svårt jag hade att släppa franskan! Vi kommer nästa vecka att få våra böcker, och då kommer det att följa med en skiva med lite prat på, så jag får väl ta att snurra den ett tag och försöka ta in så mycket som möjligt. Heh.... Lycka till säger jag bara. Till mig själv alltså.

JAHA!

2009-08-28 @ 12:39:05
Jag som tänkte att jag skulle gå upp tio minuter tidigare för att kunna skriva ett blogginlägg. Så sitter jag och surfar runt istället och käkar frulle. Så itne tid med nåt längre nu alltså.

Idag är det Katedral som gäller! Spanska på en annan skola, som jag för övrigt inte ens vet vart den ligger. Har kollat på hitta.se, så jag har väl liiite koll. Men det här kan gå hur som helst. Mot garderoben nu. Hej!

Nu ska jag tjata om Blondin(Brunett)Bella igen...

2009-08-27 @ 23:17:52
Ptja, det undgick väl inget att hon nu tagit tag i sin hårfärg ordentligt och blivit en helyllebrunett. Men det är inte det jag hade tänkt tjata om! Utan att hon skrev ett inlägg som för mig i alla fall var bland det bästa hon skrivit! Det är nästan så att jag längtar efter hennes bok, om hon kommer med mer som det här det vill säga...:

Kolla här!

Är det någon som kan sätta sig in i situationen som dessa blonda fjortisar hamnat i, så är det hon. Och hon uttrycker sig på ett fruktansvärt bra sätt. Hennes sätt att tänka, mer sånt tack. Mindre av denna salladsätande, IKEA-shoppande numera brunett som inte verkar ha något annat att skriva om, förutom när hon dricker rosé i Båstad.

Hemma igen!

2009-08-27 @ 15:47:44
Skolan är så skrattretande ibland... Min lärare, fd alkoholisten osv... Hade planerat ett läxprov till oss! WOW! Vi som inte ens pratat allvar på lektionerna ännu. Men det ännu roligare var faktiskt att vi skulle göra det precis då! Hela klassen tystnade väl kan man säga. Men gissa vad han lägger till? JO! "Ni får använda böckerna och göra provet tillsammans"! Men för fan... Inte konstigt att Chris sprang till rektorn för att hon tyckte att han var för slapp. Till och med jag tycker att han är för slapp! Och jag är väl inte direkt något stort fan av skolan. Varför är jag annars kvar på gymnasiet i mina 20-nånting? HAHA.

Det är väl sånna här lektioner man vill ha, så man slipper göra något i skolan då. Men 45-minutersresan dit plus samma hem är väl inte direkt något som man vill göra om man vet att lektionen lika gärna kunde vara lektimman på dagis. Eller ska man säga halvtimmen? Han har släppt oss efter halva lektionen på alla de lektioner vi varit där. Fjortisarna hurrar väl, men jag vill lära mig något. Suck.


Nu ska jag städa. NU SKA JAG STÄDA.

Det var väl ingen som missade:

2009-08-27 @ 13:03:43
True Blood på 1an igår vid 22? Jag är ett hängivet fan av den serien och har följt den sen den släpptes i USA, och jag kan direkt säga att den är hundra gånger bättre på TV'n än på min lilla datorskärm här hemma!
Jag är superstressad nu, och jag har lite bloggångest för att jag inte bloggade igår. Och sanningen är så hemsk att jag satt i över 12 timmar och spelade WoW tills ögonen blödde... Så det var ju inte som att jag hade något annat för mig att göra? Heh... Det där spelet blir faktiskt roligare och roligare ju längre man spelar (har svårt att se hur jag kan komma att slita mig från det i framtiden), men nu ska jag ta 1-2 dagars paus från det och städa hela lägenheten och göra andra nyttiga saker!

Allt jag gör är att sova.

2009-08-25 @ 11:01:21
Förutom när jag tvingar mig upp ur sängen klockan tio i sju för att åka till skolan för en lektion som jag faktiskt kunde klarat av snabbare och fortare här hemma. Jovisst måste även jag få klaga lite ibland, och jag tycker faktiskt att det är HELT meningslöst att gå på en lektion på morgonen för att sedan åka hem direkt utan att känna att man fått något speciellt gjort. Ska se med min lärare om jag kan få ta med mig arbete hem på måndagen istället för att komma in till skolan på tisdagen. fast å andra sidan känns det bra att få aktivera sig och sluta vara en sån jäkla slashas som inte orkar någonting. Det kanske får mig att ta mig i kragen med städandet till och med. Om jag blir piggare av att gå upp vid den här tiden alltså.

Störde mig på en sak i skolan idag också. Vi hade (på den enda lektionen) ett grupparbete där vi delades in i tre grupper, och skulle ta oss ut på stan efter lektionen och gå till någon krögare och fråga lite om åldersgränser. Och så parades jag ihop med tre små fjortistjejer som direkt var på mig och litade på att jag skulle göra jobbet åt dom... Nu är det ju så att dom går alla Hotell och jag går Restaurang (inr. Kock), och dom la ansvaret på mig att jag skulle kontakt det folket som jag kände. Jag sa väl i och för sig inte emot, eftersom jag hellre skulle gjort jobbet själv ändå, men på sättet dom gjorde det så kändes det mest som att dom åker snålskjuts på mig. I alla fall så fick vi sluta efter att uppgiften var utdelad, och läraren sa att vi skulle gå tillsammans till något ställe och fråga, men tjejerna var verkligen blixtsnabba ut ur dörren och där stod jag och skulle visst göra arbetet själv. Nu går vi inte i samma klass och jag vet inte ens vad dom heter, så det blir ju superlätt att hitta dom och tvinga dom ut på stan med mig (ellerhur...). Funderar nästan på att strunta i den lektionen på måndag, bara för att sätta dom på pottkanten. Jag har iaf mejlat chefs-servitrisen på BK här i Linköping, så min del är ju avklarad. Hon känner ju mig oavsett så det spelar väl ingen roll om jag går dit eller inte.

And the winner is...!

2009-08-24 @ 21:01:26
Nä, jag vet faktiskt inte varför jag skrev så i rubriken. För att jag inte kom på något annat kanske? Har haft en sktiskön dag i skolan idag faktiskt! Oroade mig något för hur Saeids lektion skulle bli, men den kändes mindre matteaktig än Företagsekonomin som han hade (som jag hoppade av för att den kändes så tarvlig), så det kanske går vägen ändå. Eller; det måste det göra, för nu har jag ingen chans att hoppa av den lektionen.

Fick träffa nya serveringsläraren också, och han är raka motsatsen mot förra! Jari (förra) var vältränad och mån om sitt utseende, och Salvatore är en tjockis med ett ögonbryn! inte så att han saknar ett, men det går ihop i mitten på ett sätt så det ser ut som ett! Haha...


Har huvudvärk och vill mest bara gå och lägga mig nu, men jag måste fördriva tiden lite så jag inte är aspigg imorrn. Over and out nu.

Partyhelgen is over...

2009-08-24 @ 00:22:11
Jorå, det gick rätt bra i helgen. Vi var ute en sväng, men var på väg hem redan efter en timme igen. Så nu sitter jag här i soffan, hemma hos mig, och sover mer eller mindre... Tröttheten gick verkligen på ett kick, och nu är jag mer än redo för att däcka i säng. Skolans första riktiga skoldag imorrn, men jag börjar 12.15 så det ska inte vara något problem med att gå upp eller så. Tänkte packa med block och så idag, men vetefan om jag orkar det egentligen. Får bli imorgon när jag gå upp istället. Har fortfarande inte köpt några snygga block eller så, så jag får kladda i något använt och sen flytta över det jag eventuellt skrivit sen. Funderar på att köpa en fetingpärm och köra den genom alla ämnen, men det kanske blir lite mycket med tanke på att jag inte har något skåp denna terminen. Aja, får ta en funderare på det. Nu säng? Snart i alla fall...

Godis/Alkohol?

2009-08-22 @ 21:44:18
Det blev en snabbis till pressbyrån, och köpte mer än vad jag hade tänkt mig. Så nu sitter jag här med massor av godis, och avnjuter en öl. Men dumma, dumma mig fick en chock när jag klev utanför dörren. För gissa vad? Dumma, fulla Stina hade igår lämnat kvar nycklarna i dörren, så de har suttit där hela natten och halva eftermiddagen, och jag vill inte ens tänka på vad som kunde hänt om någon snott dom! Jag är nog på toppen av min dumhetskarriär när jag gör så här... Glömmer nycklarna i dörren och spisplattan på sexan i timmar. Inte bra, Stina. Inte bra.

Marabou........

2009-08-22 @ 20:14:32
Chokladsuget just nu är så illa att jag seriöst skulle kunna gå till pressbyrån och köpa en marabou-chokladkaka för 35 spänn. Fy fan alltså.

Frågeställning

2009-08-22 @ 14:42:56
Är att jag skriver see you tomorrow, kram eller andra hejdå-fraser ett tecken på att jag inte längre skriver bloggen för min egna skull? Värt att tänka på, vilket jag uppenbarligen inte gjort tidigare.

Kan man verkligen haka upp sig så illa på hejdå-fraserna att frågeställningen i sig blir jättestor? Tydligen. 

Nu har jag tänkt efter; Och nej, jag tycker faktiskt inte att jag har ändrat hur jag ser på bloggen. Den är fortfarande mitt medel mot att döda tristessen och få skriva av mig lite. Jag skriver fortfarande bloggen för min skull, oavsett hur jag börjar, skriver eller avslutar ett inlägg. När jag skriver ett inlägg så handlar det om mig. Inte om dig. Där ligger skillnaden.

Det är ett under att...

2009-08-22 @ 12:59:48
Jag inte är bakfull idag! Drack mig kalasfull här hemma i ensamheten. Spelade WoW hela kvällen och hade skitkul med någon 14åring från danmark... Låter kanske inte som en idealisk kväll, men oj så skoj det var! Fick också ett miniryck om att jag klockan två skulle gå och lägga på ett brev på brevlådan, och tänkte ta med mig Hilding ut och gå en sväng. Men det regnade, och han fastnade i dörren och vägrade gå ut (och kanske var det lika bra?), så jag struntade i det och gick och la mig istället.

Min inbyggda väckarklocka (som jag nu vill kalla den) väckte mig i vanlig ordning klockan nio i morse. Då gick jag upp och drack lite vatten och upptäckte att jag var full fortfarande. Men nu, fyra timmar senare så känner jag mig nykter, så då är jag väl det då?! Blir sällan bakfull heller, så nu ska jag plocka i ordning mig själv och planera inför ikväll? Aja, vi får se vad som händer och fötter där. Pv fick astmabesvär av att sitta hemma hos en polare som röker inomhus, så han kanske inte har lust att göra något. Vi får se sen helt enkelt. Tjing!

Fredag igen!

2009-08-21 @ 11:37:21
Pv snackade något om boule (??) igår, men det var tydligen inget bestämt... Jag förstår inte riktigt hur det ska gå till när det numer blir mörkt klockan nio på kvällen. För jag gissar att han vill göra det på fyllan. Eller på för-fyllan, det skulle ju i och för sig funka, klockan 18 eller något. Planerna idag har jag ingen aning om som vanligt, vilket är rätt tröttsamt. Men förhoppningsvis kommer vi göra något istället för att sitta på varsitt håll och dricka som pv ville göra. Imorrn ska vi grilla (kanske) också. Även där en sak som inte kan bestämmas i förväg tydligen.


Vaknade idag klockan halv nio, trots att jag gick och la mig närmadre ett! Fattar inte varför jag inte kan sova till två som jag brukar kunna göra... Försökte somna om i alla fall, och lyckades rätt bra också. Kvart över elva damp posten ner i lådan, så det var bara att gå upp då, fast det kändes rätt bra! Är inte det minsta trött nu faktiskt, vilket jag alltid brukar vara när jag går upp. Kanske är skolan som satt lite fart på mina sovtider?

En tur ut på stan?

2009-08-20 @ 23:55:11
Sa till pv tidigare att jag var sugen på att åka en sväng på stan... Men nu är jag så trött att jag inte vet om jag orkar faktiskt. Kommer säkert bara att bli grinig och vilja åka hem direkt ändå. Sängen vs. Frisk tur på stan med bilen? Den är rätt svår faktiskt.

Det här gör jag på dagarna

2009-08-20 @ 19:34:32
Satt och kollade lite i Dessies blogg och ramlade över ett inlägg där hon skriver så fint om en "mongolid" som hon så fint kallar det. Hon var till och med så snäll att hon lämnade ett uppmuntrings-inlägg i "mongolidens" gästbok, och print-screenade och allt och hela Sverige ojade väl sig över att hon var så snäll...

Jamen gissa då vad... Jag var inne på hennes profil och tänkte se det där inlägget med egna ögon, och gissa vem som plockat bort det? Ptja. Hon la väl upp det, printscreenade och plockade bort det sen. Ajja bajja Dessie. Så gör man väl inte?


Så då har jag gjort klart för alla som läser min blogg att; Ja, jag har inte bättre saker för mig än att läsa fjortisars bloggar och spana efter snack. Höhö. Pv tycker nog att jag är jättefjantig nu. Därför tänker jag gräva ner mig på ikea.se nu och inte gå upp förrän 200m-loppet som går 20.35. Hej!

Pratar jag bara om mat eller?

2009-08-20 @ 18:07:29
Det känns nästan så... Första dage i skolan är avklarad. Det firade jag med lite pasta och tomatsås! Och som den mästekock jag är, så blev det självklart skitgott som alltid! Hade en diskussion med en polare förut angående kött i mat, och han ansåg att en måltid är ingen måltid utan kött eller annat protein (dock inte bönor?). Jag hade bönor i min tomatsås i och för sig, men det är inget jag brukar ha... Hade bara en burk stående som jag ville bli av med. Jag är inte vegetarian, men har inget problem med att äta vegetarisk mat, men kanske är det bara jag. Är protein verkligen så viktigt i en måltid?


Nu lite Bones/friidrott. Blir att zappa lite. Hålla sig uppdaterad.

Min första skoldag! Hoho...

2009-08-20 @ 15:43:00
Min skoldag resulterade i:

25min kaosig lektion
-20kr på busskortet
1h i en svettig buss
Upptäckte att jag BARA har fjortisar i min klass
Läraren är oseriös
Huvudvärk
Missade lite av Linköpings finaste sommardag.

I och för sig var det väl inte så illa som jag får det att framstå... Men klassen är förjävlig och vägrade att ens hålla snattran i en minut under de 25 minutrarna som vi satt i det svettiga klassrummet. Läraren... gjorde inte ett smack åt att alla skrek och höll på, utan satt mest lojt och kollade på. Han pratade sen skit om Chris (en annan lärare) för att hon hade rapporterat att han jämt släppte klassen tidigare, vilket jag tyckte var rätt av henne. Och släppte oss sedan en himla massa tidigare än vi skulle gått. Men å andra sidan så verkar han vara en helskön snubbe med foten på rätt sida om resturangen och han verkade ha rätt mycket humor (som Greg ungefär). Trots att jag pratat skit om honom nu, så kan jag nog säga att han är nog den enda bra läraren på HR för tillfället. Alla andra har inte bara en eller två käppar upp i arslet, utan vissa verkar ha hela plockepinnleken.

Sen kom jag och tänka på en annan sak. Jag kollade igenom mitt betygspapper igår, och kom och tänka på inatt att alla de ämnen som jag fått fina betyg i, så har jag haft en bra kontakt med läraren. Och så som den här läraren känns så kommer jag att få en bra kontakt med honom (kanske för att jag inte kommer ha någon kontakt med klassen?), och förhoppningsvis så får jag där ett bra betyg då, inte för att jag satsar på lägre än ett VG ändå... Men man vet ju aldrig.

Första skoldagen!

2009-08-20 @ 12:34:01
På riktigt-riktigt! Nu börjar min första lektion! Självklart så glömde jag necessären hemma hos pv när vi åkte där ifrån igår, men förutseende som jag är, så slänger jag aldrig mitt gamla smink, just för sådana här situationer. Det hela blev iofs lite mer fjortis än vanligt. Men vad fan, jag ska ju gå i en klass där de flesta inte ens är myndiga så.

ska ta bussen om ungefär en timme, och allt fram dit känns som dötid bara, funderar till och med att platta håret bara för att få tiden att gå. Block behöver jag hitta ett, och en penna kanske är bra att ha... Annars är jag klar. Ätit har jag gjort, badad och rakat mig har jag gjort, sminkat mig har jag... Kläder behövs plockas fram, men det tar fem minuter max. Ibland är det skönt att slippa tillbringa halva livet framför spegeln bara för att man är så noga med sitt utseende.


Aja, plattång here I come?

Äntligen "hemma"!

2009-08-19 @ 16:10:10
Fick en fin liten pratstund idag ändå, trots att jag inte var på humör, men orkade inte med mycket mer i stan. Övervägde att glida ner till Bokia och kolla almanackor, men kom fram till att jag lika gärna kan göra det imorgon. Första riktiga skoldagen imorrn då. Och jag känner inte en kotte i min klass. Det är som att jag börjar i en helt ny klass faktiskt, fast jag är typ 3-4 år äldre än alla andra. Det svider att vara sen med studenten, och ännu värre när man ska ta in... Nåväl, med största, bästa sannolikhet så kommer jag att ägna hela min tid åt läraren och att studera och vara flitig. Så orka bry sig om att vara populär. det fick jag nog av när jag var yngre. Tack och lov.

Skoldag? What?

2009-08-19 @ 13:38:36
Jag är ledig idag! Gick upp för cirkus en timme sen och har väl inte gjort något alls egentligen. Ska ta bussen neråt stan och gå på möte om en halvtimme... Är inte speciellt sugen på det så det lär väl bara bli möte och sen hemåt pv igen. Nu har jag sovit hos honom sen i lördags, så idag ska jag nog åka hem och sova där ett par nätter innan det blir helg och tillbaka. Hilding blir nog glad över lite sällskap också. Han fick en promenad igår när vi var där, men vi stannade en knapp halvtimme bara så han blev nog lite ledsen när vi gick igen...


Men nu måste jag göra mig i ordning, bussen går om en kvart! Tjing.

Gud så trött jag blev...

2009-08-18 @ 19:18:28
Om jag är trött nu, efter att knappt gjort något idag, hur ska det då gå när jag ska vara i skolan en hel dag? Jag är verkligen ur rytm nu... Tänk att man inte tänker på hur påfrestande det faktiskt kommer att bli. Jag bara lallar runt och tänker inte alls på att aktivera mig eller göra något påfrestande för att hålla mig vaken så jag orkar när det verkligen gäller. VISSERLIGEN så kommer jag ju inte läsa heltids-heltid, men om jag känner mig rätt så kommer det bli rätt jobbigt ändå.

Friidrott!

2009-08-18 @ 18:26:32
Är fortfarande hemma hos pv... Känner att jag kanske försummat min lille kille där hemma lite. Nu har han varit ensam rätt länge utan att jag varit förbi. Men jag åker troligen hem senare idag, och då ska jag kela med honom massor! Fast man vet ju aldrig... Är faktiskt lite sugen på att stanna kvar här ännu en natt. Oavsett så åker jag ju hem och matar knatten lite, så då får han lite kel.

Nu sitter vi och kollar på friidrott och käkar fiskpinne-burgare (som blev helt okej faktiskt!), och kommer väl inte göra mycket mer idag än att glo på dumburken resten av dagen heller. See you tomorrow?

Hemma (nästan)!

2009-08-18 @ 12:34:31
Nu är jag äntligen hemma efter en fläng-dag på stan... Fick lämnat in papprena på soc (men dom hade lunchstängt! I hela 1½ timma till och med), letat upp min cykel och fikat lite! Kikade runt lite på Akademibokhandeln också och letade efter någon rolig almanacka och roliga block, men hittade INGENTING. Det fanns inte en enda grej som föll mig i smaken... Orkade inte plåga mig till Bokia heller (trots att det bara skulle ta ett par minuter), så jag köpte Camilla Läckbergs nya bok Sjöjungfrun och satte mig med en chailatte och en chokladmuffins och mumsade ett tag. Fast när jag satt där så var det en jäkla envis fluga som höll på HELA tiden... Fick inte ro förrän jag hade slatten kvar av latten och inget av muffinsen typ... Jobbigt var det i alla fall.

Dags att uppdatera mig lite på bloggarna nu. Kram!

FAN VAD SKÖNT!

2009-08-18 @ 09:19:40
Min SYO är ibland HELT underbar! Vi pysslade ihop ett schema som för mig är rätt otroligt. Jag ska plugga 350-400p (som man ska) den här terminen, och vi lyckades få hela tisdagen ledig, hela fredagförmiddagen ledig och hela onsdagförmiddagen ledig. Jag förstår inte hur vi gjorde, men schemat blev verkligen underbart. Tänk er fulltidsstudier, och endast måndagar och torsdagar är fulla dagar. Hur går det till?

Nu ska jag i alla fall skriva ut papper om soc, springa in till stan och lämna dom, köpa en skitstor chailatte på Waynes och köpa massa block på akademibokhandeln och en almanacka. Jag förstår fortfarande inte hur det gick till med schemat, men nu jävlar ska jag ta hand om mina dagar. Imorrn är det möte inne i stan, och lektionerna börjar på torsdag först, och sen tror jag att jag är ledig på fredag också! FAN så skönt!

Skolan nu!

2009-08-18 @ 07:37:15
Önska mig lycka till! :D

Ramlade över den här...

2009-08-17 @ 22:14:14
I Alex Schulmans blogg... Och jag är till 99% säker på att det inte är en parodi på något. Men hur kan man seriöst tro att man är tilltalande för sin publik när man håller på så här? Jag trodde inte mina ögon...




Skratta, gråt, ja, gör vad ni vill.

HJÄLP!

2009-08-17 @ 17:58:09
Gissa vad som hände mig nyss! Vi var på väg hem till mig så att jag kunde mata min lilla Hilding och boka om tvättid och hämta lite kläder och så... Och pv, som han brukar, tog en sväng lite sladdigt! Men denna gången gick det inte direkt som han hade tänkt sig... Ena bakdäcket (som det är smygpunka på) vek sig och han gled rätt in i en kant och pajade hela skiten! Fälgen är helt oigenkännbar och bilen gick inte ens att köra någon meter fram, för däcket var så illa tilltygat. SOM TUR VAR, så hade han sitt reservdäck med, så han fick stå intill kanten och byta det medan jag sprang upp och hämtade mina saker och kelade med lillen lite. Haha, pv sa sen att det hade stått några moppekids brevid och sett hela grejen... Pinsamt!

Nu ska vi lyxa till det med lite tacos i alla fall, så blir det lite friidrott till det! Kram!

Någon som vet var man kan köpa en..?

2009-08-17 @ 12:07:08
Laptopsleeve, eller skin som passar en 15,6" dator med numpad? Verkar som att just numpaden ställer till gigantiska problem med måtten på datorn.

Skolfrågor och svar!

2009-08-17 @ 12:03:15
En läsare som kommenterade med att pusha för att jag skulle ställa en fråga i hennes blogg hade ett litet instressant inlägg! Trots att jag struntade i hennes frågestund (vad ska jag fråga någon som jag är ointresserad av?) så kollade jag hennes bloggdesign lite, och ramlade över några frågor som hon svarat på inför skolstarten, och jag tänkte att jag snor hennes idé! Så här kommer det lite frågor!

Vilken klass börjar du? 
HR3F! Vi stackars kvarlämnade satar fick hamna i en F-klass i år :(

Vilken skola går du på? 
Anders Ljungstedts Gymnasium i Linköping

Vad ska bli roligast med att börja skolan igen?
Känna av atmosfären inne på restaurangskolan... Oj vad jag har saknat.

Vad ska bli tråkigast med att börja skolan igen?
Greg har slutat! (Kökslärare) Han drog till Malmö för flickvännens skull :( Kommer sakna hans humor och alltid lika välkomnande humör...

Vad har du saknat mest med skolan under sommaren?
Att vara aktiv och få göra något på dagarna.

Vem har du saknat mest från skolan?
Min lilla Toooova. Men nu ska jag semi-gå några kurser med henne igen!

Vilken lärare ska bli roligast att träffa igen?
Jag skulle ju vilja säga Greg, men han har ju flyttat nu. Så det blir väl... Vad lama mina lärare är, kom jag på.

Vilka betyg vill du ha?
MVG all the way!

Vilka betyg tror du att du kommer få? 
Jag ska bara gå fyra klasser nu i höst, så jag satsar på MVG hela vägen, och hoppas på att jag får minst två, och resten VG.

Vilket ämne ska blir roligast?
Spanska!

Vem på din skola är snyggast?
Jag...

Får du någon ny i din klass i år?
Ptja... Eftersom vi tog studenten i våras och nu bara är kvar oss som har lite att ta igen, så slår vi ihop fyra klasser och blir (HELA!) fyra personer! Tror det är två som kommer från parallellklasser.

Nu så!

2009-08-17 @ 11:32:25
Nu har jag plöjt mig igenom alla olästa blogginlägg på bloglovin', och hunnit rosta två mackor och hällt upp ett glas juice.

Sitter och oroar mig lite för Hilding som blev lämnad hemma hela dagen igår utan att jag kom över och gav mat ens en gång... Han är visserligen ingen storätare, och han fick rätt mycket mat på fredagen. Och nej, han har inget torrfoder framme (som han borde ha) för att han rör det inte. Han hade torrfoder framme i tre veckor innan jag plockade bort det, för han hade inte rört det för fem öre. Han är lite lustig, min kisse. Men jag får åka hem sen när pv går upp, och ge honom massa mat och kärlek!


Nu kom posten!

Måndagmorgon for the win!

2009-08-17 @ 10:35:08
Jag är faktisk oförskämt pigg och lugn idag! Känns inte alls som att det är måndag faktiskt. Mejlade SYOn igår och fick en tid 08:30 imorrn, och i normala fall skulle jag deppa för den tidiga tiden, men idag så såg jag faktiskt fram att få lite rutin till att gå upp tidigt, så jag tänkte inte ens på det! Självklart kommer det ändå att vara jobbigt ikväll när man måste lägga sig tidigt men inte vill. Men det känns ändå bra.

La mig astidigt igår, för jag blev så himla trött av tidigare dåligt sovda nätter, så nu när jag gick upp idag så trodde jag nästan att klockan var sex på morgonen, eller ännu tidigare för den delen. Men den var bara tio! Har också pratat lite med mamma nu på morgonen om soc, och hon tror verkligen på att jag kommer få ut mer pengar av dom. Vilket känns ännu bättre! Så imorrn ska jag springa till biblioteket på skolan och skriva ut överklagan och få den inlämnad, och så ska jag sen ta mig till Akademibokhandeln/Bokia och leta efter några fina block som jag kan ha i höst!

Skolan börjar snart...

2009-08-16 @ 18:19:11
Och det känns som att jag inte har planerat någonting! Jag vet visserligen att jag bara ha fyra ämnen jag ska ta in över hösten, men jag har inte fixat skrivmaterial över huvud taget. Ingenting är gjort. Jag ska börja med ett möte med SYO på tisdagen, så jag antar att jag får göra min shopping på eftermiddagen där, när jag vet precis vad det är jag ska förvänta mig. Bland annat i höst så ska jag läsa spanska, guuud vad roligt det ska bli! Jag är verkligen en sucker för att lära mig språk, men av någon anledning så får jag aldrig tummen ur så att jag lär mig någonting... Skolan har alltid varit rätt jobbigt, och även om jag försökte lära mig franska i högstadiet så klarade jag inte av den extra kursen, utan fick hoppa av och ta och jobba in de andra kurserna jag halkat efter i pga det. Och gymnasiet har alltid varit fram och tillbaka med mig, men nu, min sista termin, då ska jag fan plugga arslet av mig! Förhoppningsvis så känner jag att jag vill utveckla spanskan efter det också, så jag fortsätter att utveckla den!


'Håll tummarna för mig!

Usch vad tråkigt jag har...

2009-08-16 @ 16:30:20
Någon som vet nåt kul man kan göra på en söndag? Vänner ligger hemma bakfulla och jag sitter här i soffan, och pv sover. TV? Nja... finns inte mycket att göra, tyvärr!

Dålig uppdatering, I know...

2009-08-16 @ 14:52:17
Men som sagt så tänker jag inte kalga över uppdateringen, eftersom jag skriver bloggen för min egen skull. Vilket många uppenbarligen inte gör.

I alla fall. Sitter hemma hos pv nu och ser på TV. Ingen aning om vad jag ser på, för jag orkar inte kolla. Men det är nån college-historia på trean som verkar va lite mysko. Har precis smällt i mig lite efter-fyllan-käk även om gårdagen inte alls blev vad jag hade tänkt mig. Det var ju sagt att vi skulle bli lite folk och spela poker, och att vi sen skulle gå ut på stan och ha kul. Ptja, behöver jag säga mer än att det var några som bangade och det tillslut bara var jag som var utesugen? Vi knöt ihop kvällen vid halv ett typ, och så däckade jag och pv vid ett ellerså, för vi var bra trötta båda två. Drack för övrigt nästan ingenting igår heller. Verkade som att fyllan kom ändå. Kanske berodde det på att man inte åt pizza mitt i fyllan, utan en riktig middag ett par timmar innan vi började dricka? Var dock skithungrig när vi gick och la oss, men orkade inte äta något då, så när jag vaknade mådde jag nästan illa för att jag var så hungrig. Bakfyllan slapp jag dock (men jag drack ju inte så mycket ändå..)


Vad har ni gjort i helgen? Kram!

Och där gick tiden ut...

2009-08-15 @ 12:10:58
Pv messade mig när det var en kvart kvar innan han skulle hämta mig, och sa att han hämtar mig vid halv två istället... Jaha. När jag messade tillbaka så svarade han inte, så det är väl så att han sov lite till helt enkelt... Föga förvånande. Undrar mer över varför han inte plockade upp mig igår när han antagligen kände på sig tt han inte skulle orka. Killar är bra underliga ibland va? =)

Jag fick i alla fall duschat och rakat benen, och nu hinner jag med en fett frukost också... Kanske gå till pressbyrån och köpa en mjölk, det vore gott. Fast å andra sidan har jag massa juice jag kan dricka. Nåja, det visar sig vad jag blir sugen på när jag står och väljer i kylen.


Nu ska jag sätta på TVn och kolla lite friidrott, som det var tänkt att vi skulle göra. Sova någon timme innan jag blir upplockad kanske. Aja.

Dagen idag = bara å deppa?

2009-08-15 @ 09:55:37
Jag gick och la mig sent igår, som så många andra dagar (4 blev det idag), med tanke om att jag skulle sova till elva, för då skulle jag orka dagen rätt bra ändå! Nu sitter jag här klarvaken, och har varit någorlunda vaken sen nio ungefär... Varför? För att mina grannar av någon outgrundlig anledning aldrig verkar ha hört talas om något som heter lördagmorgon. Ingen som helst respekt för att man kanske ligger hemma, bakfull, eller bara vill sova ut? Grannen nedanför drog på stereon vid nio och spelar HÖGT. Jag hör till och med orden i texten, och det är The Sounds som rullar, om ni vill veta. Grannen ovanför är rätt anonym vanligtvis, men nu låter det som att han/hon ska flytta... Det springs och det skrapas och gastas. Men nej, jag tror inte att han/hon flyttar... Städar kanske? Låter som att det är en dammsugare igång.


Så min dag idag kommer alltså vara pokerkväll och utgång ikväll, men hur fan ska jag orka det med fem timmars sömn i bakfickan? Pv hämtar mig om 1½ timme ungefär, och det tar väl ungefär så lång tid för mig att hinna bli trött, så jag vet inte ens hur jag ska klara mig dit... Nu kan ju ni fråga er då varför jag inte går och bankar på dörren till dom som spelar musik... Ja, jag är inte säker på vilken dörr det är för det första. Och sen tänker inte jag bli den där inskränkta personen som ska klaga på allt och alla heller. För när jag väl har klagat en gång, så måste jag fortsätta att göra det så fort som dom spelar för högt nästa gång också.

Vad gör jag på dagarna egentligen?

2009-08-14 @ 20:16:17
Det känns som att jag sover och äter bort mina dagar... 

Jag slängde mig i sängen för att sova en timme förut. Då var klockan 15.40 ungefär. Då började Hilding jama som tusan, och han lät verkligen deprimerad. Han jamade väl en sisådär 30-40minuter innan han fick nog... Man kan ju fråga sig varför jag inte gjorde någonting åt det, men just då kändes det som en bra idé att bara ignorera honom tills han tystnade. Heh. Så efter den där halvtimmen+ så dåsade jag äntligen! Tog väl ca 20min till innan min dator helt plötsligt började ge ifrån sig msnljud, för första gången någonsin när locket har varit nedfällt! Det var som att något verkligen ville hålla mig vaken, och det lyckades. Men sen fick jag sova! Och sov en timme ungefär, sen snoozade jag var 5:e minut i en timme till, så jag halvsov väl den timmen. Hoppas, hoppas på att jag får en bättre natts sömn denna gången och inte vaknar innan 09 i alla fall. 


Pv kommer och plockar upp mig i morgonbitti innan idrotten, för imorrn blir det poker hos honom till kvällen! Ska nog duscha idag och ta hand om mig lite. Men drickat får vänta tills imorgon! Fan vad skönt att slippa dricka två gånger i veckan för en gångs skull. Då ser man fram emot den riktiga kvällen istället för att dela upp fyllan på två... Fast frågan är hur kul man egentligen kommer få imorgon. Pv ska ju upp innan 10 och ser på friidrott, men jag kan sova hos honom efter att han hämtar mig, så jag kommer nog vara pigg på kvällen (hoppas jag, det har ju inte gått så bra nu?), men han kommer inte få någon bra sömn med tanke på att han gick upp halv fyra typ. Ska jag vänta mig en tråkig kväll med ett par öl bara eller? Kanske. Ska nog inte vänta mig någonting alls... Vi har ju sett hur det har gått. Hehe

Har storbloggarna gått överstyr?

2009-08-14 @ 15:04:26
Jag läser nästan alla storbloggares bloggar och jag ser mer och mer nu hur de går ner sig... Dessies attack mot Kissie, Paows försvarande mot attacker från alla håll och kanter... Till och med Kenza har fått ett par påhopp från Falsksannings sida (skvallerbloggen). Den enda oberörda i bloggvärlden är väl egentligen BlondinBella!

Men när dom inte hoppar på och anmäler varandra hit och dit kan det vara rätt underhållande... Förutom till en viss grej, och det är att ALLA (Även här exklusive Blondinbella) håller på och postar sina läsarsiffror. Och vad har jag som läsare för nytta utav dom? Det enda jag tänker är; Jahopp, nu betyder min kommentar ännu mindre. Visst att man strävar efter fler läsare, mer pengar... Ja, you name it. Nya silikonläppar? Bloggen betalar... Men vad gör det för nytta att hålla på att posta siffror på ens framgång? Ni håller ju alla hur mycket pengar ni tjänar hemligt, varför kan ni då inte hålla läsarantalet hemligt också? 

Det som förbryllar mig ännu mer är att ju mer bloggarna provocerar och klankar ner på sina läsare, desto fler läsare verkar han/hon få. Och vad kan jag mer säga än att det stiger dom åt huvudet. Ju kändare dom är, desto mer provocerar dom, och gör apor utav sig själv, och vi läsare sitter här och skrattar åt dom och väljer ingen sida, för vi vill se slagsmålet.


Tack BlondinBella för att du inte är med i slagsmålet. Att vi får se dina fina tunikor istället för Kissies ankläppar, Dessies tuttar eller Paows slitna fejkhår!

Hur kommer det sig att?

2009-08-14 @ 09:53:54
Jag under hela sommaren har letat efter ett jobb och inte hittat något, och nu idag, efter ett veckas uppehåll, så komemr det två jobb som skulle ha varit perfekta, men jag ska studera?!


Jag.Vill.Ut.I.Arbetslivet.För.Jag.Vill.Inte.Plugga.Mer?!

Nu gick det bättre!

2009-08-14 @ 08:32:36
Vaknade åtta prick idag, och det känns faktiskt riktigt bra! Nu blir det storslam på frukost och jag ska äta massor! Mitt kylskåp är så fullt att jag kan bara vräka i mig vad jag än vill ha! Men, om jag känner mig själv rätt så kommer jag klaga senare på att det inte finns något att äta... Höhö.

En konstig grej hände igår faktiskt... Pv klagade rätt tidigt på att han var trött och tänkte sova, men satt uppe ett par timmar till (trodde jag i alla fall) ändå. Och så loggade han hipp som happ ut bara, och då trodde jag att han gick och la sig. Skickade iväg ett mess en timme senare och frågade lite halvironiskt om han levde. Men fick inget svar... Så fick jag svar halv sex i morse, och gissa vad han svarade? "Ska sova nu!". Eeeh? Han klagade typ vid åtta igårkväll, så vad är oddsen att han varit uppe jättelänge och och bara skitit i att ta kontakt? Jag är lite konfunderad över hur han hade tänkt planera sin helg egentligen... Igår gick han upp vid nio ungefär, och imorrn ska han upp till tio för att kolla friidrottsvm. Så varför håller han inte sin sömncykel? Eller är han på skämthumör och bara skojar?


Men gud vad jag skrev om det då... Frukost nu, pusshej.

Jag fick ett par timmars...

2009-08-13 @ 17:54:59
Sömn ändå! Och det gjorde mig nog rätt gott. Var nyss på pressbyrån med brev som skulle postas, och passade samtidigt på att köpa lite godis. Självklart tryckte jag i mig allt på två röda, så nu sitter jag här och har lite skuldkänslor för att jag inte lämnade hälften tills imorrn... Aja, jag skyller på sötsuget. Är fortfarande trött och seg, men nu ska jag väl klara att hålla mig vaken till 22 i alla fall. Med allt godis jag tryckte i mig så borde sockerkicken hålla mig vaken om något!

Matmatmat

2009-08-13 @ 13:30:49
Jag försökte tvinga pv att komma över på en bit mat, men det gick sådär... Han hade annat att göra, och klockan är inte direkt middagstid. Men stackars lilla jag har ju varit uppe sen tre, så det tyckte jag att den var.

Fick papper från försäkringskassan på posten idag, så jag ska springa bort till pressbyrån innan 18, så har dom pappren imorrn. Och förhoppningsvis så får jag pengar imorrn också, men det kanske är lite mycket att hoppas på...?


Gud så trött jag är.

Ingen cykel här, ingen cykel där!

2009-08-13 @ 08:56:56
Nä, kommunen hade inte plockat upp min cykel på skolan... Dom plockade bara upp cyklar i stan och vid resecentrum. Så han som jag pratade med, han trodde att vaktmästaren på min skola hade tagit hand om cykeln då studenten skulle ta fart där. Jag får väl hoppas på det då...

Men usch... När jag pratade med han mannen i telefon var det som att han satt 1mm med munnen från där ljudet tas upp, så det var jättesvårt att höra vad han sa, och jag tror inte att han förstod hur illa det lät heller. Fick fråga flera gången vad det var han sa egenligen, men tillslut fattade jag i alla fall. Tror jag?


Och hungrig är jag också. Jag tycker att jag äter och äter mest hela tiden, och nu ska jag äta lite till tror jag. Ingen aning om vad det blir dock. Tips? Mitt kylskåp är välfyllt och det enda som behövs är lite inspiration...

Skolan börjar ju snart!

2009-08-13 @ 07:32:38
En snäll läsare påminnde mig om att skolan börjar snart. Och fan, visst gör den det... Har inte fått några papper från varken skola eller csn ännu, så det är som att jag inte ska börja nästa vecka. Visserligen så har jag tagit studenten och bara ska tillbaka för att knappa in på ett par ämnen som är kvar, men nog för att det bara "är några ämnen" så borde jag väl ändå få papper från skolan?! Csn kan jag förstå, i och med att jag den här terminen kommer att ta ett lån så kanske det tar längre tid, och jag var inte direkt snabb med att skicka in ansökan.

Måste ringa kommunen angående deras kidnappande av min cykel också. Kanske ska ta och göra det när dom öppnar telefonlinjerna snart rent ut av. Bättre att få det gjort, eller?

Vad duktig jag var som tänkte vända på dygnet!

2009-08-13 @ 03:34:01
Jag gick upp nio på kvällen igår (förrgår nu?) och valde att stanna uppe heeeela dagen, med undantag för ett par tre timmar som jag sov runt tolv. Däckade i säng nio igårkväll, och var fruktansvärt trött och helt säker på att jag skulle kunna sova. Halv tre så vaknade jag. Jättebra Stina. Så nu sitter jag här och kokar soppa och värmer hemmagjort vitlöksbröd... Det blir en tidig kväll imorrn med? Jag får hålla tummarna för att jag orkar stanna uppe länge bara.


Någon mer som alltid har sånna här problem? För jag får dom då alltid när jag inte vill ha dom.

Långbad tänkte jag!

2009-08-12 @ 08:49:53
Störa hela tiden tänkte Hilding! Jag tog med mig en gammal oöppnad Elletidning in i badrummet och tänkte läsa den i badkaret och slappna av i det sköna varma vattnet... Ca 5 minuter fick jag ligga innan Hilding kom in och börja jama KONSTANT. Tog mig ungefär en kvart innan jag tröttnade och klev upp, och gissa vad som väntade mig när jag kom utanför dörren? Jo, en prydlig liten korv samt utsmetat bajs på golvet. Hilding kan tydligen inte gå på sin toalett om jag ligger i badkaret, och det tycker jag är väldigt lustigt, eftersom han gått på den när jag har varit på toaletten själv.


Så mitt efterlängtade långbad började och slutade med en jamande katt och en bajskorv ute i hallen. Tack för den Hilding.

Fina frukosten!

2009-08-12 @ 06:55:29
OJ vad gott det är med fil! Jag hade totalglömt bort det... Flera år sen jag åt det sist, så det är väl inte så konstigt. Men igår i affären så blev jag så sugen på det att jag var tvungen att köpa... Det blev i och för sig en lättfil med aprikossmak, så det är väl inte "bara fil" men gottgott är det. Syrligt och lätt!


Note to self: Ät mer fil!

Här sitter jag och...

2009-08-12 @ 05:45:32
Jag vet inte. Gör ingenting antar jag. Ska försöka vända dygnet rätt nu, så det blir att vara uppe så länge man orkar nu! Tog mig en liten tupplur förut ändå, och sov till nio på kvällen. Så nu är jag inte trött eller sliten eller något alls faktiskt. Diskade lite förut... Tog ut soporna och passade på att gå en liten tur runt huset med lillkissen. Det tyckte han om! Fast hade han fått bestämma så hade han nog varit ute i flera timmar... Nu blev det bara tio minuter typ. Jag funderar på att ta med mig en bok eller något och gå ut någon solig dag och sola/läsa och låta Hilding få springa runt och äta gräs i sin sele som han vill. Då får jag lite färg och Hilding får lite gräs! Två flugor i en smäll.


Aja, jag har lite småpyssel kvar i lägenheten innan jag är klar. Tvätt som ska in i garderoben och papper som ska buntas ihop för att sen gå igenom. Tråkiga saker, ni vet.

NÄHÄ

2009-08-11 @ 18:40:23
Nu hade han avrit tyst med sin musik i två timmar typ. Och vem fan börjar inte spela igen precis när jag bestämt mig för att ta igen en timmes sömn?! Ibland blir man rätt less...

Oh så gott!

2009-08-11 @ 18:38:29
Jag gjorde ltie kycklingpastasallad igår som jag mumsade ihjäl mig på mer eller mindre, och nu åt jag lite rester av det idag å! Och jag måste säga att ja lyckades rätt bra den här gången! Inte för att jag har ens den minsta lilla aning om hur man kan misslyckas med en pastasallad, men jag gjorde ett mästerverk! Avnjuter ett glas juice i vinglas nu eftersom jag är för lat för att diska ett glas, och nu ska jag nog ta att ge mig in i en annan värld, så fort som jag kan få låna pvs kreditkortsnummer...


Trött är jag också, funderar på att sova en sväng... Grannen plågade mig med ashög musik under halva tiden som jag ville sova, men jag intalade mig att jag tyckte att det var bra musik, så det gick väl rätt bra... Och jag kan ju inte säga annat än att jag har helt knas dygnsrytm som sover på eftermiddagarna , så jag kan ju inte skylla på att han spelar på fel tider. Men å andra sidan skulle jag må bättre av om han valde att sänka ljudvolymen någon gång ibland, för inte kan väl jag som granne tåla att han ska få spela skithögt? Vi bor ju trots allt i ett hyreshus där man ska respektera sina grannar.


Nåja, slagga lite till kanske. Puws!

Jag har funderat på en sak...

2009-08-10 @ 23:33:58
Jag landade hemma hos pv i helgen igen, och kom hem igårkväll någongång. Och under helgen så har jag tänkt lite fram och tillbaka på bloggen (samt haft en del skuldkänslor över att jag inte skrivit något i den)... Men vad jag kom fram till var väl inte vad jag hade tänkt mig. Första tanken var väl egentligen att jag lika gärna kan skita i att ha en blogg om jag ändå inte kan uppdatera den... Sen gick tankarna lite hur som helst där efter, men min sluttanke var rätt otippad enligt mig; Jag skriver bloggen för min egen skull, så varför ska jag sitta och ha ångest över att jag inte uppdaterar den för er skull (mina läsare)? Det är inte svårare än att jag kan skita i att uppdatera den om jag inte har någon lust att skriva något vettigt eller ovettigt...

Och just den tanken passar väl rätt bra inpå när jag bestämmer mig för att skriva i bloggen. Jag tänker inte sitta här och googla i timtal efter något kul bara för att locka 10 läsare till, eller inte locka en kotte om det ska vara så. Jag tänker skriva när jag känner för att skriva. Och det kanske itne blir 10 inlägg om dagen som det blev någon dag, utan det kanske bara blir ett i veckan om jag har torka. Men vem har sagt att jag ska får dåligt samvete för det?

För det tänker jag inte ha. Och jag tänker definitivt inte sitta och klaga över dålig uppdatering, eftersom jag nu säger direkt att det kan komma att bli dålig uppdatering. Så då vet ni det! 


Kram! =)

Bada, bada, bada!

2009-08-07 @ 12:01:11
Idag ska jag och pv ta oss en liten tur med bilen och åka och bada! Update kommer senare, nu har jag lite annat att ta itu med! Puss

Napoleon Dynamite!

2009-08-06 @ 15:53:15
Sitter och småskrattar åt Napoleon Dynamite som går på fyran nu. Den är så sorglig samtidigt som man skrattar åt hur korkade dom är...

Ska tvätta snart. Så fruktansvärt tråkigt, men det måste göras så... har tvättid till tio ikväll så det är väl inte jättestressigt att jag måste ut nu, men gör jag det slipper jag å andra sidan sen. Aja, dags att slänga på sig något och dra ut och slänga i ett par maskiner. Hej!

NU måste jag skärpa till mig!

2009-08-06 @ 02:28:41
Nu har jag suttit och spelat nästan hela kvällen! Bara ett undantag som jag inte spelat sen jag skrev inlägget, och det var när pv trillade in på ett överraskningsbesök på 1½timme för ett par timmar sen. Och så gullig som han är så hade han med sig en liten ask med romerska bågar som han hade köpt åt mig. Sååå gullig han är!

Gjorde mos av potatisen förut, för jag kom på att jag itne hade någon gräddfil/creme fraiche att göra nåt gott med. Jag har alltid problem med att göra just mos för jag överkryddar det ALLTID, men denna gången så blev det faktiskt jättegott! Det enda som fattades var lite gräslök eller andra färska kryddor i, för det har jag inga ännu... Men jag funderar på att köpa en sån blomlåda och plantera lite godsaker i och ha i köksfönstret! Jag är ju trots allt kock. Kryddor är ett måste.

Nu sitter jag i alla fall och funderar på att lägga mig tidigt, för nu har jag spelat sönder WOW för idag, och jag är lite pöms faktiskt. Och jag ska tvätta imorgon också, det får jag inte glömma...


På fredag ska jag och pv åka och bada! Kram!

Idag har jag inte gjort någonting!

2009-08-05 @ 21:23:41
Jodå det har jag väl... Eh...

Jag var nere på stan för ett möte, som denna gången blev av faktiskt! Tre veckor i rad har vi missat varandra pga olika missförstånd och olyckor, men nu träffdes vi! Vi pratade faktiskt om väldigt bra saker idag. I alla fall ur min synpunkt. Jag tror inte jag har fått ut så här mycket av något möte innan faktiskt, så det kändes riktigt bra! Vi kom också fram till att vi bara ska ses varannan vecka nu, för det har blivit lite för tätt inpå för att träffas en gång i veckan nu. Vi har liksom kommit över det där stadiet där jag berättat det mesta om vad som hänt och mer bollar ideér och tankar fram och tillbaka mellan oss. Men det ger mycket att bara veta att hon kommer lyssna om jag har något att säga.

Sen gick jag till kebabbaren och skulle köpa mig en tallrik, och det gjorde jag också. Men av någon anledning så fick jag bara i mig knappt hälften... Och då hade jag stressätit två rostade mackor (vid bussen dessutom!) på morgonen och nästan ingenting igår natt, vilket jag tyckte var lustigt. Har apropå det inte ätit något någonting alls efter det... Kom jag på nu. Och jag är inte speciellt hungrig heller, men jag hade lite lax i kylen som jag behövde bli av med så det står och steker på spisen as we speak.

Annars har jag hela dagen suttit framför World of Warcraft, och jag är nog kär. Jag har precit gjort klart nästan alla quests i den delen av världen som jag är i, och då sitter jag ändå och har... 100-tals delar kvar med 1000-tals quests som jag kan göra... Det är verkligen som ett spel som aldrig tar slut! Men nu måste jag passa potatis och lax, pusshej!

Reparation som gick...???!

2009-08-04 @ 21:25:35
Hilding tuggade ju sönder min sladd till laddaren på min trådlösa datormus för ett tag sen. Så sen dess så har jag haft datormusen liggande i en kökslåda och mest surat över att den varit trasig. Men idag så hade jag ju tid över och bestämde mig för att pussla ihop sladden med lite vanlig tejp (inte rekommenderat, jag vet..). Det gick bra, musen funkar och så. Men lampan på den vägrar att släckas, och den vill inte ladda heller. Så egentligen så är det kaputt med min 700krs-mus som jag älskat ända sen jag köpte den. Den har faktiskt varit som en liten kärlek, och är fortfarande efter många år bland det bästa köp som jag någonsin gjort...

Så RIP på dig, hoppas det bara är eltejp som behövs!

Nu blir jag lite tjurig...

2009-08-04 @ 20:11:34
När jag gick upp så kliade det verkligen i fingrarna på mig över att få spela World of Warcraft igen! Jag gick upp och blev besviken över att de skulle pilla med servern fram till klockan åtta, och det är mååånga timmar... Nu är klockan åtta, och gissa vad? Jo! Dom har förlängt sin serverpillning med fyra timmar! Här har jag i all min desperation till och med tejpat ihop en sladd till min mus som Hilding bitit sönder... Och så förlänger dom ännu mer! Fyra timmar har jag ju inte tid att sitta uppe mer! Jag ska ju på möte halv tre imorrn, och då kan jag inte somna vid halv sju som jag gjorde i morse!

Kan, kan jag väl... Men hur bra mår min kropp imorrn då? Speciellt när jag ska ta en känslosmäll igen. Aja. Jag får helt enkelt utlida fyra timmar och spela... två... tre kanske... Jaja.

Gud vad gulligt!

2009-08-04 @ 18:32:46
Hehe... Det cirkulerar ett quiz online nu där man får reda på vad ens stora kärlek heter, och min pv tog det quizet! Gissa vad han fick..? Stina såklart! :D

Ledsamma bloggar...

2009-08-04 @ 18:00:59
Sitter och läser igenom en av mina bekantas bloggar och hon verkar inte må bra över huvud taget... Missfall ett par gånger och piller och vad läkarna tror är borderline, bråk med pojkvännen konstant och nu skrev hon ett inlägg igår om att hon skurit sig i handlederna så illa att hon hamnade på sjukan och jourpsykolog.

Jag tror på vartenda ord hon skriver, men ändå kan jag inte när jag ser henne på riktigt tro att det verligen är samma person. När jag träffar henne är hon hur rar och söt som helst och verkar inte ha många problem alls i sitt liv. Positivt tänkande hela tiden. Hon är som en liten sol! Nu har jag dock inte sett henne sen i höstas, men har ändå inte sett att det skulle gå utför så himla snabbt, utan det här har nog varit med hela tiden.

Det är så jäkla jobbigt med människor som man ser inte mår bra, men ändå så kan man inte stödja på ett sätt som hjälper. Det värsta är ju att kommenterar jag i hennes blogg så känner jag snarare att jag inkräktar på hennes privatliv eftersom hon verkligen tömmer ut sitt hjärta i bloggen. Andra kan ju sitta och säga att man inte ska ha en blogg om man inte vill att folk ska läsa vad man skriver. Men jag tvivlar inte på att hon vill att folk ska se att hon mår dåligt, men jag tror inte att hon söker medlidande. Hon vill nog bara att folk runt omkring henne ska veta.


Av respekt till henne tänker jag inte lägga ut hennes bloggaddress, även om jag tror att hon vill att folk ska veta, så tänker inte jag vara den som blottar hennes liv för andra. Vill hon sprida vad hon tänker så får hon göra det själv. Det beslutet tänker inte jag ta i alla fall. Kram!

Tisdageftermiddag!

2009-08-04 @ 14:59:26
Igår gick det inte alls br med städingen! Jag gjorde ordning handfatet i badrummet. Det var typ det enda jag gjorde... Så jag lever fortfarande i misär... Nädå, så farligt är det inte! Jag har faktiskt helt okej omkring mig. Är mest massa papper som jag måste gå igenom och lite dammsugning.

Mamma ringde och väckte mig förut! Hon tyckte att det var lustigt att jag fått så lite pengar från Soc, så hon ska ringa sen så ska jag gå igenom papprena med henne. Kollade själv lite mer än jag gjort förut, och det verkar som att pengarna jag fått i juni baserades på min inkomst i maj. Vilket då betyder att jag just då precis hade fått studiebidrag på 2,600 och ett underhållsbidrag på 1,300. Så det verkar ju inte vara något fel med det. Men då har jag ju augusti som jag ska överleva nu också, och det har jag fått avslag för pga att jag inte sökt några jobb i juli. Gissa varför, JAG KAN BARA TA SOMMARJOBB! Och hur många sommarjobb finns det i juli tror du? Ha ha ha ha.... ha ha... Ähhh... Jag har pratat med två olika personer flera gånger om det, och då har dom sagt att dom förstår min situation, och att dom inte kan ställa samma krav på mig som för personer som verkligen inte har något annat att göra.

Aja, satte mig ner och beställde hem World of Warcraft nu bara för att jag var så sugen... Spelet kostar ju bara 99+20 så det var ju ingen fara alls. Men sen så kostar 60dagarspass 245, så jag får spara ihop till ett sånt ett tag innan jag köper det. Men det är ju ett steg på vägen med spelet i alla fall! 


Aja, jag ska inte bli en person som klagar för att jag inte skriver tillräckligt ofta, så see you later!

Änligen måndag!

2009-08-03 @ 14:37:36
Vaknade för cirkus en timme sen och verkligen slängde mig i soffan och vill slösa bort heeela dagen på att göra ingenting! Måndag är en sån där sjuk dag som inte borde finnas, för är det något som måste göras är det då man måste göra det... Så min att-göra-lista som jag så småningom kommer att ta itu med är:

Rensa papprena i köket
Dammsuga alla rum
Plocka ihop smutstvätt
Diska gårdagens disk
Eventuellt röja i bokhyllan
Lägga in ren tvätt i garderoben

Varför jag skriver eventuellt på bokhyllan är för att jag vet att jag är för lat för att ta tag i det, men det måste stå där så jag kan känna lite skuldkänslor för att jag inte gjorde det.... Dagen har i alla fall börjat med att jag har legat här... Och jag håller precis på att frosta av frysen förresten! Så jag har faktiskt börjat lite smått på min supertråkiga dag!


Någon som känner dom jag inför denna härliga måndag? Kram!

Helgen har varit bra!

2009-08-02 @ 15:22:03
Jag och pv hamnade i bråk som vanligt, men nu tog jag fram stora artilleriet och åkte buss till honom (som för övrigt tog 50min.. trots att det är nära). Och vi pratade ansikte mot ansikte, och då löste sig allt jättelätt! Vi satt sen i soffan och myste resten av fredagskvällen och diskuterade lite musikprogram och sånt som han hade på sin dator, och vi hade faktiskt mer mysigt än vi haft på jättelänge! Jag sov över såklart och så åkte vi hem till mig en sväng på lördagseftermiddagen, så jag fick mata Hilding och så pv kunde se min nya tapeter! Han tyckte väl i och för sig att dom inte var speciellt snygga, men det gör jag, så skitsamma!

Vi drack lite på lördagen också, och hamnade till slut hemma hos en kompis till pv, där vi satt och spelade lite poker. Och jag som vanligtvis brukar ha så mycket flyt, åkte ut först! Så jag fick sitta och dela kort som jag brukar göra när jag åkte ut. Och sen växlade jag lite marker... Jag borde inte ha något problem med växlingen av marker men nu är det andra gången i rad som jag har räknat fel någon stans och så har vi antingen mer marker på bordet än vi startade med, eller mindre! Jag tycker att jag räknar rätt, men nähä. Min matte suger visst!


Sorry för dålig updatering, jag har haft en slappishelg här hos pv, så jag ska börja blogga mer igen imorrn, men nu ska jag ta det lugnt resten av dagen! Kram!